Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

MGSV The Phantom Pain

η παραπάνω εικόνα είναι ένα παράδειγμα του πως θα ήταν το εξώφυλλο του Metal Gear Solid V the phantom pain αν αντί για ένα βιντεοπαιχνίδι που βγαίνει το 2015 ήταν μια βιντεοκασέτα που έβγαινε το 1984, ίσως τέλειο παράδειγμα..

1 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το παιχνίδι, ανήκει στην αγαπημένη μου σειρά παιχνιδιών, το Metal Gear Solid αυτήν για την οπόια αγόρασα  όποιες κονσόλες αγόρασα και θα είναι το τελευταίο από τον original creator της σειράς Hideo Kojima, προβλέπεται να είναι Epic πέρα από κάθε φαντασία και το καλύτερο της σειράς.. αυτήν την φορά θα προσπαθήσω να κάνω κάτι που είναι πολύ δύσκολο, να αποφύγω τα καταραμένα spoilers, μιας και το παιχνίδι είναι από αυτά που θα αποκαλούσε κανείς story heavy και ιδιαιτέρως αυτό που είναι το τελευταίο της σειράς και το τέλος του κύκλου της ιστορίας του Big Boss, θα προσπαθήσω να αποφύγω ότιδηποτε θα μπορούσε να μου χαλάσει την έκπληξη, θέλω να τα μάθω όλα όταν παίξω το παιχνίδι και σιγά σιγά, να τα ανακαλύψω με τον ρυθμό που ο δημιουργός τους το ήθελε!

ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν spoilers! πρέπει να αποφύγω τις σχετικές ιστοσελίδες και να αντέξω... ελπίζω να τα καταφέρω.. :Ρ πωπώώώ.. ενθουσιασμένος!!! και ανυπόμονος!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου