Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

η επαφή

είναι ερωτευμένη μαζί μου αλλά για κάποιον λόγο δεν θέλει να το παραδεχτεί ακόμα
μου την σπάει που πρέπει να βρίσκουμε λόγους για να αγγίξουμε ο ένας τον άλλον

5 σχόλια:

  1. Δυό μέρες έλειψα,μα τι εξελίξεις!!!Αλλάζεις εργασιακό περιβάλλον,κάθε αλλαγή για καλό λένε,άντε καλή ραχή. Όσο για εκείνη, μην κάνεις κρας τεστ στις αντοχές σου. Σταμάτα όσο λυγίζεις, πριν σπάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον δε θέλει να ξαναπάθει τα ίδια. Τώρα που είστε φαινομενικά φίλοι, ευκαιρία να μάθεις τι έγινε (να την προσεγγίσεις ψυχολογικά).

    Προσοχή όμως: οι οποιεσδήποτε παρατηρήσεις σου ενδέχεται να είναι λάθος μιας και είσαι εμπλεκόμενος συναισθηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι μαφάλαντα αλλάζω περιβάλλον! το χειρότερο μου:Ρ αν και έχω κάποια ελπίδα γιατί απομακρύνομαι από την παλιά κατάσταση στην δουλειά, και μου δίνεται η ευκαιρία (με την καινούρια ομάδα) να δημιουργήσουμε εμείς το νέο περιβάλλον που θέλουμε, και μπορεί να είναι και ιδανικό γιατί είμαστα όλοι αρκετά δεμένοι και μας αρέσει η παρέα που κάνουμε! για Εκείνη τα πράγματα είναι Πολύ καλύτερα από όσο τα παρουσιάζω, τόσο που δεν μπορώ να το πιστέψω, αν γίνει κάτι και στραβώσει η κατάσταση θα είναι αποκλειστικά δικό μου λάθος.. και θα μου αξίζει κιόλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον, μπορείς να την αγγίζεις...
    Φαντάσου να μην είχες καν τη δυνατότητα να την αντικρίσεις...
    (Για να μη μιλήσω για αμοιβαιότητα συναισθημάτων...)

    Καλή σου νύχτα...
    (Και τα καλύτερα εύχομαι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. morpheus έχεις δίκιο, είμαι από τους τυχερούς.. αν και είναι αργά για εχθές και νωρίς για σήμερα καλό βράδυ και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή