Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

μεσημεριανό ποστ

έχει αλλάξει λίγο τις τελευταίες μέρες το πρόγραμμα που είχα παλιότερα για την δημοσίευση των αναρτήσεων, συνήθως αναρτούσα κάθε νύχτα μετά τις 12, γύρω στις 3 το πιο συνηθισμένο..
τώρα επειδή δουλεύω διαφορετικά ωράρια στην δουλειά και μπορεί να είμαι και πιο νωρίς σπίτι αναρτώ διαφορετικές ώρες, εξακολουθώ φυσικά να ακολουθώ τον κανόνα που έθεσα στον εαυτό μου, της καθημερινής δημοσίευσης..
το ποστ αυτό είναι αυτό το οποίο σύμφωνα με το παλιό πρόγραμμα θα έγραφα εχθές το βράδυ, και λογικά απόψε το βράδυ μετά την δουλειά θα αναρτήσω κάτι καινούριο (ελπίζω περισσότερου ενδιαφέροντος:Ρ) ποιος ξέρει τι θα γίνει μέχρι εκείνη την ώρα..
εχθές όταν ήμουν κάτω, έπεσα σε μια συγκέντρωση/πορεία της χρυσής αυγής.. δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου την ιδεολογία τους και πως πραγματικά πιστεύουν αυτά που πιστεύουν, ντυμένοι όλοι σαν καμιά παραστρατιωτική οργάνωση και σημαίες με έναν μαύρο μαίανδρο σε κόκκινο φόντο που όπως ανέμιζαν μπορούσες να τις μπερδέψεις με την χιτλερική σβάστικα, ποια είναι η θέση τους στο σήμερα; τεσπα..
η μέρα είναι φωτεινή, όπως όλες οι μέρες, μακάρι να μπορούσα να πάρω κάποια υπόσχεση από αυτό το φως, πως θα διαρκούσε και πως κάτι όμορφο θα γεννιόταν
ξέρω την συνέχεια, δυστυχώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου