Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

we have to go back..

το βίντεο που ακολουθεί είναι από το φινάλε της 3ης season του LOST και όταν το είδα για πρώτη φορά κόντεψα να τρελαθώ.. δείχνει τον Τζακ, όπως δεν τον είχαμε ξαναδεί μέχρι τότε, μεθυσμένο, σε κατάθλιψη και με μούσια. στην τρίτη σαιζόν όλες οι προσπάθειες των επιζώντων επικεντρώνονται στον να φύγουνε από το νησί και στο τελευταίο επεισόδιο φαίνεται να τα καταφέρνουν αφού επικοινωνούν με ένα πλοίο που είναι κοντά στο νησί και το πλήρωμα λέει πως θα στείλει ένα ελικόπτερο για να τους πάρει. ο τζακ κάθεται στο πάτωμα του σπιτιού του πίνοντας, ανάμεσα σε χάρτες αεροπορικά εισιτήρια, μολύβια, πυξίδες και μοιρογνωμόνια. παίρνει κάποιον τηλέφωνο και του ζητάει να βρεθούνε κλείνοντας ραντεβού στο αεροδρόμιο. όταν πηγαίνει εκεί βλέπουμε πως συναντάει την Κέητ και για πρώτη φορά συνειδητοποιούμε πως πρόκειται για ένα flash forward και όχι για flash back όπως μας είχαν συνηθίσει, o Τζακ και η Κέητ κατάφεραν και έφυγαν από το νησί αλλά από ότι φαίνεται ο Τζακ δεν τα πάει και τόσο καλά.. λέει στην Κέητ πως έκανα λάθος που έφυγαν και πως πρέπει να επιστρέψουν πίσω, εκείνη διαφωνεί.. ο τζακ αναφέρει πως πετάει συχνά ελπίζοντας να συντριβεί το αεροπλάνο του και να επιστρέψει στο νησί

από τις πιό δυνατές στιγμές του LOST, ίσως η δυνατότερη.. ο Τζακ ήταν αυτός που ήθελε πιο πολύ από όλους να φύγει από το νησί και τώρα έφυγε και βρίσκεται σε μαύρα χάλια, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι μπορεί να πήγε τόσο στραβά. η γιατί ο Τζακ πιστεύει πως αν γυρίσει εκεί θα είναι όλα καλά και γιατί δεν έπρεπε να φύγουν και η μοίρα τους είναι εκεί..

η επιστροφή σε κάτι που έχει χαθεί πιθανώς για πάντα, το άπιαστο όνειρο αλλά και η τοποθέτηση της ευτυχίας στο πιο απρόσιτο σημείο, ο χαμένος παράδεισος και όλα αυτά..

σε αναμονή της 6ης season, είμαστε πια μόνο μέρες μακρυά.. αύριο μάλλον θα πω στο αφεντικό να πάρω ρεπό 3 του μηνός για να δω την πρεμιέρα! (δεν θα αναφέρω τον λόγο φυσικά:Ρ)

πήγα σήμερα για το μπουφάν που έλεγα αλλά δυστυχώς είχε τελειώσει το νούμερο μου! είπαν πως θα έφερναν από την επόμενη βδομάδα.. ελπίζω να θέλω ακόμα να το πάρω τότε και να έχω και τα λεφτά.. τεσπά.. ακολουθεί το βίντεο.. προσηλυτισμός στο LOST, γίνετε όλοι LOST funs..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου